God ettermiddag dere! Jeg har tilbrakt hele formiddagen ute i solen med en god bok, og har jammen meg fått litt farge også. Deilig! Misliker egentlig stekt å sole meg, da det er så kjedelig og jeg blir så fort rastløs. Da må jeg gjøre noe som gjør at hode ikke tenker på at jeg soler meg, og i dag passet en bok perfekt.

Formen har gått opp og ned de siste dagene, derfor ingen blogginnlegg i går. Men bloggen for meg skal ikke være et sted der jeg føler jeg må poste noe hver dag, da forsvinner gleden med det ganske fort! Resten av dagen skal jeg egentlig bare slappe av, med litt strikk. Skal også ned på butikken en tur med mamma. Når jeg er her hjemme hos familien, så blir det mye avslapping – men til helgen blir det fullt styr med å stelle i stand til konfirmasjonen til lillebror.

Bildene ovenfor ble tatt i fjor sommer, og jeg lengter til sommeren i år. Håper den blir minst like bra som sommeren i fjor. Planene for denne sommeren er ikke helt planlagt enda, men håper det endres snart!

– T