Well hello! Nå er det ganske lenge siden jeg har oppdatert her inne, så tenkte at det kanskje var på tide. Det har skjedd ganske mye siden sist jeg skrev. Jeg har nemlig begynt på skole! For de som ikke vet så har jeg ME, som gjør at sånne hverdagslige ting er ganske mye vanskeligere for meg enn for resten. Det tar veldig mye energi, og jeg må planlegge/tilpasse hele veien. Jeg har begynt 3. året påbygg, og skal ta det på deltid over 2 år. Føler meg veldig heldig som har fått lov til å teste dette!

Nå begynner det jo å bli en del år siden jeg gikk på skole sist, så det å sette seg på skolebenken igjen var tøft – både fysisk og psykisk. Jeg er konstant sliten (mer enn før), og kroppen spiller ikke alltid helt på samme lag, som for eksempel idag. Jeg har smerter i kroppen og ekstremt sliten, og på toppen av det hele har jeg ekstreme mensensmerter. Da var det rett og slett innafor å hoppe i hettegenseren, for jeg skal ha 1 time naturfag, og 3 (!!) timer matte idag. Jeg begynner heldigvis ikke før 12.15, så jeg får hatt en rolig morgen – det setter jeg pris på!

Nå skal jeg rett og slett slapp av med en homeland-episode, før jeg beveger meg bort til skolen. Ha en fin dag!

Er det noe dere lurer på, så er det bare å legge igjen en kommentar!

– T