God morgen dere! Ah, disse morningene blir bare tøffere og tøffere. Ikke at jeg orker å sutre over det, for i helgen skjer det masse bra! Det er skikkelig sommervær her i Oslo om dagen, så idag skal jeg ut i parken med en venninne for å jobbe litt med brunfargen, grille og bare skravle i vei. I morgen skal vi ut, og vi begynner i parken før vi skal ned til Youngstorget for å få med oss Champions League-finalen, før vi skal danse til langt ut på natt. Yesplease, bedre helg skal man lete lenge etter!

Jeg har også et par store samarbeid som holder på å planlegges for øyeblikket, så snart får dere vite det også – ikke bare er det gøy for meg, men for dere også! Ååå livet smiler visst man ikke tenker på de tøffe morgningene haha. Nei nå må jeg spise ferdig frokosten, for å så gjøre meg klar til å treffe Malin!

Hva skal dere gjøre denne helga?

– T