I samarbeid med Bosch og Buzzador

God kveld! Jeg har akkurat kommet inn dørene og ut av dusjen etter en helgetur i Mandal. Var helt idyllisk ute på hytten til svigerforeldrene – og jeg kan ikke vente med å fortelle dere mer om det! Men nå over til noe helt annet. For ikke så lenge siden fikk jeg en blender hjem i posten fra Bosch, nemlig Bosch Vitaboost. Den skal nemlig klare å knuse en avocadokjerne, slik at du får en helt glatt smoothie (supert spør du meg, masse næringsstoffer!).

Blenderen har 6 ulike programmer som smoothie, iskrem, shake, saus/dressing, suppe, og eget vaskeprogram. De to siste er jeg virkelig imponert over. Det at den vasker seg selv er helt supert! Du kan også bruke blenderen til å lage suppe i. Den mikser ikke bare ingrediensene, men den varmer også suppen samtidig. Helt perfekt på travle dager, og spesielt for meg som er så glad i hjemmelaget tomatsuppe!

Blenderen kommer med en 2 liters kanne som gjør at du enkelt kan lage masse med en gang, enn å gjøre det i flere omganger. Kannen er i uknuselig tritan, og kommer med rustfrie kniver. Blenderen har en rotasjonshastighet på hele 400 km/t, det er sykt. Den har også en smart stav som du kan røre med, i mens blenderen er i gang, slik at du får presset innholdet ned!

I og med at jeg ikke får kommet med noe oppskrifter her i kveld, så vil det bli masse blender-oppskrifter her på bloggen visst noen er interesserte? Og du kan ha absolutt alt du vil ha i når du lager smoothie, blant annet ingrediensene som er på bilde. Dette har i hvertfall blitt min beste venn på kjøkkenet, og er definitivt verdt prisen. Du kan kjøpe den HER.

Denne får absolutt terningkast 6 av meg, uten tvil.

Bruker du blender ofte?

– T