1. Nyte denne sommermåneden. Nå første uken i juli så har de meldt bare over 30 grader, som er egentlig ganske sykt. Blir nok noen timer ute i solen, og i havet denne måneden kan jeg tenke meg. Meg og Enok må også planlegge hva vi skal gjøre i sommerferien (ja vi er treige, jeg vet).

2. Spise en massevis av vannmelon, ah det er så godt det! Kanskje jeg må teste ut noen nye oppskrifter? Vannmelon-salat, eller smoothie med vannmelon kanskje? Hmm.. Dette minner meg på at jeg har melon i kjøleskapet, den skal definitivt spiser nå ja!

3. Tilbringe en stor del av sommeren med samboeren. Dette året har vært veldig hektisk for hans del, men jobb og skole 7 dager i uken. Veldig deilig for meg når han nå har en del dager fri i Juli. Gleder meg masse!

4. Forhåpentligvis finne ut av kjønn til lille nurket som Ida (du finner bloggen hennes HER) og Trond skal ha i Januar 2019. Jeg skal nemlig bli tante! Gleder så mye til å kjøpe babyklær, og ikke minst strikke klær til mitt kommende tantebarn. La Januar komme fort!

5. Få med meg siste del av VM. Vi er store fotballfans begge to, og har fått med oss de fleste kampene. Det som lyser opp mitt hjerte er at Sverige er videre og skal spille åttenedels-finale (!!) på mandag. La oss krysse fingrene på at de vinner over Sveits!

6. Spise sunt. Jeg er alt for glad i både pasta, ost og fries – og må beherske meg haha. Når jeg ikke beveger meg så voldsomt mye, så kan jeg ikke spise så alt for mye dritt hehe. Så i Juli skal jeg teste ut og lære meg nye oppskrifter – som er sunne, enkle og raske å lage!

Skal du noe spesielt i Juli?

– T